Volkswagen Pon Financial Services verlengt steun aan Stichting Ambulance Wens

Geschreven door Het redactieteam
10-9-2024 | Leesduur 3 min
Geschreven door Het redactieteam, VWPFS
10-9-2024 | Leesduur 3 min
Foto:  Durk Stienstra (links), Managing Director van Volkswagen Pon Financial Services en Kees Veldboer Jr. (rechts), Directeur Stichting Ambulance Wens

Op woensdag 28 november 2024 hebben Volkswagen Pon Financial Services en Stichting Ambulance Wens hun samenwerking met twee jaar verlengd. Wat begon in mei 2022 als een maatschappelijk sponsorship, is inmiddels uitgegroeid tot een warm partnerschap, wat heeft geresulteerd in de schenking van twee nieuwe Volkswagen Ambulances, die eind 2024 worden geleverd. Ook hebben medewerkers van Volkswagen Pon Financial Services zich veelvuldig en vol overgave ingezet om donaties te verzamelen. Dankzij hun inspanningen kon de stichting worden geholpen om zoveel mogelijk wensen voor terminale patiënten te vervullen.

Over Stichting Ambulance Wens

Stichting Ambulance Wens zet zich met hart en ziel in om de laatste wensen van mensen die niet meer mobiel zijn en in hun laatste levensfase verkeren, werkelijkheid te laten worden. Kees Veldboer Jr. vertelt: "Het gebeurt te vaak dat patiënten overlijden zonder dat ze alles hebben kunnen afsluiten. Veel van die wensen blijven onvervuld simpelweg omdat ze niet meer mobiel zijn en er geen passende voorzieningen zijn. Daarom hebben wij deze stichting opgericht: om die mensen te helpen voor wie ambulancevervoer de enige optie is."

Vrijheid in mobiliteit

“Maatschappelijke betrokkenheid is voor ons een belangrijk thema,” zegt Durk Stienstra, Managing Director bij Volkswagen Pon Financial Services. “Daarom zijn we in 2022 de samenwerking met Stichting Ambulance Wens aangegaan. Het is een mooie match: mogelijk maken van mobiliteit voor terminaal zieke mensen en zo bijdragen aan het vervullen van hun laatste wensen.” 

Foto: de promotieauto van Stichting Ambulance Wens
Geschreven door Het redactieteam
10-9-2024 | Leesduur 3 min
Geschreven door Het redactieteam | VWPFS @ VWPFS
10-9-2024
Lees meer over:
Delen